tiistai 13. elokuuta 2013

tuliaisia

Lähtöön on todella vähän aikaa jäljellä. Ylihuomenna on jätettävä koti, perhe, kaverit, lemmikit, Kouvola, Suomi ja mentävä jonnekin ihan tuntemattomaan paikkaan jossa en ole koskaan käynytkään. Ajatus tästä ei ole oikein kunnolla vielä uponnut tajuntaani, se tuntuu niin valtavan epätodelliselta ja kaukaiselta. On hankala uskoa, että ihan oikeasti lähden pois. Parin päivän päästä olen jo muualla. Tajuan lähtemisen varmaan vasta lentokoneessa, jos silloinkaan.

Nyt olen viimein saanut tuliaiset haalittua kasaan ja ajattelin kertoa niistä teille ihan niinkuin kunnon vaihtaribloginpitäjät konsanaan. :D Kuvat on kännykkälaatua, sori. 

Tässä kaikki paitsi kuvasta unohtunut Saltpastiller-purkki

Ensinnäkin, vien kaikille perheen jäsenille vanhat kunnon muumimukit. En halunnut viedä niitä perus Muumipappaa ja -mammaa, koska se Muumipappa-muki on minusta melko ruma. Joten siis perheen tyttärelle on vaaleanpunainen Niiskuneiti-muki, äidille tummanpinkki Mymmeli, isälle sininen Muumipeikko ja minulle suosikkini, eli mintunvärinen Nipsu! Ja koska eihän siellä Uruguayssa varmaankaan mitään Muumeja tunneta, metsästin netistä omasta mielestäni tuliaisten helmen, eli espanjankielisen muumikirjan! Tämä toivottavasti vähän selittää muumeja. Kyseessä on siis Muumilaakson marraskuu. Löysin tämän cdon.com:sta, mikä oli melkein ainut paikka josta näitä espanjankielisä saa, ja sieltäkin vain tätä yhtä.




Näiden lisäksi vien melko massiivisen määrän karkkia, salmiakeista purkkaan ja suklaaseen. Kuvassa näkyvien lisäksi matkaan lähtee vielä iso rasia Salt pastillereja, eli niitä mitä saa laivalta, ja paketti Fazermintsejä. Eli siis toisin sanoen ihan heti ei lopu suomalainen syötävä! :D ja saahan mulle tietenkin lähettää karkkia ja muuta kivaa... osoitteen saa jos pyytää ;)



Ja näiden viemisten lisäksi on vielä tälläinen vähän randomimpi tuliainen, nimittäin juustohöylä! :D Tiedän, saattaa vaikuttaa vähän kummalliselta, mutta olen blogeista yms lukenut, että juustohöylä on oikein kelpo tuliainen Latinalaiseen Amerikkaan. Meiltä sattu tällänen löytymään, niin ajattelin että miksei, jos se on uruguayperheeni mielestä kummallinen, niin eihän sitä ole pakko käyttää. :D

Nyt pitäisi alkaa pakata ja hoitaa viimeisiä juoksevia asioita. Koulusta pitäisi hakea leima papereihin, pyykkiä pestä yms yms yms. Ja hyvästejä vielä sanottava!

Uruguayperheeni kanssa olen jutellut jonkin verran ja he vaikuttavat ihanilta! Eilen hostäitini lähetti facebookissa viestiä ja kysyi että mitä haluan syödä sunnuntai-iltana kun pääsen viimein perille Riveraan. En malta odottaa että tapaan heidät, vaikka se merkitseekin suomiaikojen loppua sellaisina kuin ne ovat tähän asti olleet. 

2 päivää jäljellä!

1 kommentti: