lauantai 3. elokuuta 2013

pelottavia käytännönjuttuja

Sain viime yönä yhdeltä YFU:lta sähköpostia koskien lentoa ja pakkaamista ja muita käytännönasioita. Silloin vasta iski kunnolla tajuntaan että oho olen oikeasti lähdössä ihan kohta ja jätän ihan oikeasti taakse Suomen ja kodin ja kaikki tutut jutut, rutiinit ja elämäntavan. Hurjaa. Muitten vaihtareitten blogeista, joita aktiivisesti luen, saa lukea siitä kuinka he alkavat pakkailla ja tehdä lähtöä. Jotkut ovat jo lähteneetkin. Tälläisten blogipostausten lukeminen tuntuu todella erilaiselta viimevuoteen verrattuna, silloin se oli vain haaveilua, ei todellista, vähän niin kuin lukisi kivoja satuja. Nyt lähtöä edeltäviin tunnelmiin samaistuu aivan eri tavalla.

When you were leaving for exchange - tunnelmat at the moment!

Gif on mahtavasta vaihtari tumblr-blogista "Blazers and Pins" (klik!), joka on kyllä tarkoitettu Rotaryn vaihtareille mutta saadaan me muutkin siitä nauttia! :D Käykää kattomassa, suosittelen!

Noh, takaisin pointtiin, eli siis siihen sähköpostiin. Siellä kerrottiin kaikenlaista käytännön juttua tarvittavista papereista yms yms. Ja tärkeimpänä; LENTOTIEDOT! Lähden siis 15.8., kuten olen jo tiennytkin toukokuusta asti, ja lennot menevät näin:

15.8.2013 HKI-VANTAA klo 16.05 - PARIS CDG klo 18.10 (AIR FRANCE)
15.8.2013 PARIS CDG klo 23.20 - MONTEVIDEO klo 10.40 (AIR FRANCE)

Ihanaa, ettei lento lähde liian aikaisin aamulla. Muutenkin kaikki vaikuttaa hyvältä ja nyt kun tietää lentoyhtiön niin voi jo alkaa miettiä pakkaamista, jonka toivottavasti aloitan jo ensi viikolla niin kuin järkevät ihmiset konsanaan! Hurja ajatus, että alle kahden viikon päästä seison lentokentällä (luultavasti itken silmät päästäni mahdollisimman luontaantyöntävästi mutta oh well), tapaan kaikki muut Uruguayhin lähtevät vaihto-oppilaat, teen kaikenlaisia lentokenttäjuttuja mitä nyt lentokentillä yleensä tehdään ja nousen lentokoneeseen enkä näe Suomea melkein vuoteen! 

Nyt ennen lähtöä on kuitenkin vielä hurjasti tehtävää ja hoidettavaa, paljon hyvästejä ja kiireisiä hetkiä. En ehdi siis liikaa vatvoa synkkiä ajatuksia kaikista niistä sadastatriljoonasta asiasta jotka voivat mennä pieleen ja epäonnistua. Yritän pysyä positiivisenä!

Ja ainiin, tuliaisetkin on vielä ostamatta... Nyt ihan yleinen kysymys, luuletteko lukijat (jos teitä siellä jossain on) että Uruguayssa tiedetään mitä Angry Birdsit ovat? Haluaisin viedä hostperheeni 7-vuotiaalle tytölle pinkin vihaisen linnun (pinkki on lempiväri kuulemma!), mutta en tiedä sitten että olisiko se liian lapsellinen tuliainen (tai liian random)? Mielipiteitä tästä, ja muutenkin tuliaisideoita, otetaan vastaan enemmän kuin mielellään! :)



On Top of the World - Imagine Dragons



11 päivää lähtöön!!!

2 kommenttia:

  1. Oliko Lumenella jotan angry birds kynsilakkaa tai jotain, sellainenkin voisi olla kiva 7-vuotiaalle. :)

    VastaaPoista